Министър в оставка коментира наболели проблеми.Имаме решения на Върховен административен съд

...
Министър в оставка коментира наболели проблеми.Имаме решения на Върховен административен съд
Коментари Харесай

Иванов, БСП: Увеличавайки енергийните помощи, очаквам и по-големи резултати

Министър в оставка разяснява наболели проблеми.

" Имаме решения на Върховен административен съд и това какво ще се случи оттук насетне е в ръцете на бъдещето държавно управление. Трудно мога да разясня правосъдното решение, само че хвърлихме доста труд. Усилията бяха ориентирани към връщане на страната в този бранш. Това зави в ефира на Българска национална телевизия министърът на земеделието в оставка от БСП Иван Иванов.

" Служителите от Българската организация по храните получават 20% по-висока заплата и освен те ", добави той, написа Novini.bg.

" Рискове постоянно има, може и да се остави казусът с Капитан Андреево, само че всичко ще зависи от новия кабинет. Ние за 7 месеца съвсем във всяка конструкция намирахме нарушавания. Когато ги мотивирахме с по-високи заплати, нещата се пооправиха ", счита Иванов.

" При горските стопанства вървят нон-стоп инспекции, с цел да можем да избегнем нарушавания. Дори стигам ди крайности и уволнения, единствено и единствено да може всичко да е под надзор.Общините са пряко отговорни за тези неща ", сподели още той.

" Увеличавайки енергийните помощи, чакам и по-големи резултати ".

" Пренебрежимо малко е украиснкото зърно, което е влезнало на наша територия-6 хиляди тона.

Той уточни, че е трябвало да бъдат реализирани няколко съществени цели, измежду които обезпечаване на продоволствената сигурност на страната и подкрепяне на българските земеделци, тъй че те да бъдат конкурентоспособни и да създават качествена продукция с висока добавена стойност на налична цена.

„ Българското държавно управление сподели за пръв път в последните 30 години, че земеделието е приоритет за изпълнителната власт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР